Schoonheidssalon MOAI

content image
This phantom sticky

Maria Galland Producten

Al meer dan 50 jaar houdt Maria Galland zich bezig met een grote opdracht: innerlijke en uiterlijke schoonheid met elkaar in harmonie te brengen. De grande dame Maria Galland was van mening dat de huid een "mozaik is van verschillende behoeften", waarvan de uitstraling alleen maar in stand kon worden gehouden met "schoonheidsverzorging op maat". En speciaal met een op de persoon toegesneden maat. In samenspraak met een dermatoloog ontwikkelde Maria Galland aan het begin jaren 60 een uniek concept: behandelingssystemen die heel persoonlijk waren afgestemd op de behoeften van elk afzonderlijke huidzone. De klassieker MASQUE MODELANT werd geboren. Vandaag de dag leeft haar idee van individuele schoonheid voort en wordt deze visie nog steeds verder ontwikkeld. Met een hoogwaardig productassortiment, unieke behandelingsconcepten en een sterk gevoel voor innovatie. Daarbij heeft het internationale huidverzorgingsmerk tot op de dag van vandaag één aspect behouden: haar persoonlijkheid, haar levensvreugde en natuurlijk: haar Parijse charme.

Ervaar verzorging die de zinnen streelt! Of het nu gaat om gezichts- of lichaamsverzorging, zonverzorging of make-up – het verzorgingsprogramma van MARIA GALLAND PARIS maakt huidverzorging tot een zeer bijzondere ervaring.

content image

Verzorging voor het gezicht

Ze beschermen, verzorgen en zijn individueel – de producten voor gezichtsverzorging van MARIA GALLAND PARIS beantwoorden aan de speciale behoeften van uw huid – voor langdurig stralende schoonheid.

content image

Verzorging voor het lichaam

Je fijn voelen, verstevigen, verzorgen – de producten voor lichaamsverzorging van MARIA GALLAND PARIS geven u in alle opzichten een goed gevoel.
 

content image

Make-up

Van sophisticated tot natuurlijk – met het spectaculaire kleurenspectrum van de make-upcollectie COLLECTION PLATINUM is elke look samen te stellen; daarbij wordt de huid ook verzorgd met waardevolle verzorgende bestanddelen.

content image

Zonverzorging

Of u nu op reis bent of thuis, de zonverzorging SOIN SOLAIRE zorgt altijd en overal voor veilige bescherming, een egale natuurlijke bruine kleur en zorgeloos zonplezier.