Schoonheidssalon MOAI

content image
This phantom sticky

Nieuws

Onze modellen zijn voorzien van de Lente Look Medina van Couleur Caramel 100% natuurlijk en biologisch. We starten om 13.30 in het centrum van Stiens.

Hallo, graag wil ik mij even voorstellen!

Ik ben Jitske Leegstra, en ben sinds afgelopen zomer werkzaam bij schoonheidssalon MOAI. Ik studeer op dit moment voor allround schoonheidsspecialiste en heb sinds november mijn diploma behaald in het behandelen van het gezicht. Ik sta graag voor u klaar op donderdagavond en zaterdagochtend in de salon in Stiens! Reserveren in de online agenda is ook mogelijk. 

Vanaf 4 februari wereldkankerdag geven wij van Schoonheidssalon Moai en Kapsalon it Waed 8 verwenmomenten weg aan vrouwen met de ziekte kanker. De actie duurt de maand februari. Onderdeel van landelijke actie "Geef een glimlach cadeau" van stichting Look Good Feel Better

LADIESNIGHT 2017 wat een enorm succes, iedereen bedankt voor je komst!! De lekkere bubbels van Wijnkamer Sparkelzz de voortreffelijke gezonde hapjes van De Slinerij - Kookstudio Woon en style advies Huis onder de loep Prachtige boeket en mooie opgemaakte vaasjes beschikbaar gesteld door Bloembinderij Blom 
Ontspannen voetreflex massage van pedicure Harmke van Dijk-Vogelzang Trendy kleuren Gelnagels van Nagelstudio Nailz 
Complete handverzorging van S.P.A. Aromatherapie schoonheidssalon MOAI gedemonstreerd door Jitske Leegstra Kleuranalyse van je haar en product advies van KEUNE Kapsalon it Waed Granenpeeling van S.P.A. Aromatherapie schoonheidssalon MOAI gedemonstreerd door Jannie's Make-up Couleur Caramel de natuurlijke Make-up
van Schoonheidssalon MOAI gedemonstreerd door top visagiste Anja Doorenbosch
Prachtige foto's gemaakt door Maxime van Heumen.

Schoonheidssalon MOAI en kapsalon IT WAED hebben op 12 oktober een verwendag voor vrouwen met de ziekte kanker georganiseerd. Als Kapper, schoonheidsspecialist en masseur (massage bij kanker) werk je met mensen. Door aandacht te besteden aan hun uiterlijk en innerlijk versterk je hun uitstraling en zelfvertrouwen. Belangrijk als je gezond bent maar zeker (nog belangrijker) ook wanneer je door de ziekte kanker opeens een heel ander uiterlijk en innerlijk krijgt. Voor deze vrouwen met de ziekte kanker willen wij graag wat betekenen. Oktober is de maand waarbij de ziekte borstkanker onder de aandacht wordt gebracht, daarom hebben wij tijdens de verwendag dames met borstkanker belangeloos behandeld. Deze verwenmiddag werd compleet gemaakt met heerlijke hapjes van de Tuolle catering&verhuur en lekkere taart van bakkerij Wijnsma.

Mirjam: "Schoonheidsspecialist wil graag het gevoel geven dat de patiënt zich even geen patiënt voelt. Een ontspannen verwenmoment met een adviserende rol voor de conditie van uw huid, die sterk veranderd is en een goede oppepper kan gebruiken. En tot slot een make-up sessie met biocosmetica om de huid natuurlijk te laten stralen."
Antje: "Kapster verwent de dames met een ontspannen hoofdhuidmassage met de producten van so pure van 100 % plantaardige extracten en oliën die goed zijn voor een gevoelige hoofdhuid en deze weer in balans brengt. En ik bied u graag een knipbehandeling aan om uw haar in model stylen."