Schoonheidssalon MOAI

content image
This phantom sticky

Nieuws

Een heerlijke ontspanningsmassage met de fijne natuurlijke  producten van Société Provençale d'Aromatherapie. Geniet 30 minuten lang van deze fijne massage van de achterkant van het lichaam; de voeten, benen, rug, nek en hoofd. Ook mooi te combineren met een gezichtsbehandeling. Deze behandeling kun je reserveren bij Jitske.

30 min. € 35 

Boek nu direct je afspraak

Hoi allemaal! Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik al een tijdje werkzaam bij salon MOAI. Voor mijn laatste stage ben ik er even tussenuit geweest, maar ben na een goed afgeronde stage weer terug als gediplomeerd Allround Schoonheidsspecialiste. Graag wil ik jullie laten weten dat ik weer aan de slag zal gaan bij MOAI op de volgende dagen:

Dinsdag: 18:30- 21:00 uur
Woensdag: 9:00- 17:00
Donderdag: 18:30- 21:00
Zaterdag: 9:00- 12:00

Hopelijk tot gauw!
Jitske

Onze modellen zijn voorzien van de Lente Look Medina van Couleur Caramel 100% natuurlijk en biologisch. We starten om 13.30 in het centrum van Stiens.

Hallo, graag wil ik mij even voorstellen!

Ik ben Jitske Leegstra, en ben sinds afgelopen zomer werkzaam bij schoonheidssalon MOAI. Ik studeer op dit moment voor allround schoonheidsspecialiste en heb sinds november mijn diploma behaald in het behandelen van het gezicht. Ik sta graag voor u klaar op donderdagavond en zaterdagochtend in de salon in Stiens! Reserveren in de online agenda is ook mogelijk. 

Vanaf 4 februari wereldkankerdag geven wij van Schoonheidssalon Moai en Kapsalon it Waed 8 verwenmomenten weg aan vrouwen met de ziekte kanker. De actie duurt de maand februari. Onderdeel van landelijke actie "Geef een glimlach cadeau" van stichting Look Good Feel Better